Gratis Apple Airpods 3 bij bestelling boven 299,-

Hoe kan ik een product omruilen voor de juiste maat?

Je kunt bij ons je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst omruilen voor de juiste maat. Neem contact met onze klantenservice via whatsapp voor het retourformulier. De producten moeten ongedragen zijn met, indien redelijkerwijs mogelijk, de originele tags en labels er nog aan. Passen mag natuurlijk!

  • Schoenen moeten geretourneerd worden, indien redelijkerwijs mogelijk, met de bijgeleverde en onbeschadigde schoenendoos en verzonden in de originele doos.
  • De items dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).
  • Let op! Retourneer je item zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd of verder is gebruikt dan nodig om het item te beoordelen kunnen wij een waardevermindering bij jou in rekening brengen.

Wie betaald de retourkosten?

Als wij verantwoordelijk zijn voor het probleem dan nemen wij de kosten voor onze rekening. Anders komen de retourkosten voor jouw rekening. Bij je eerstvolgende bestelling worden de retourkosten in mindering gebracht.

Ik heb een klacht!

Neem direct contact met ons op en meld de klacht. Wij gaan het oplossen!

Klacht aanmelden:

Als je een klacht hebt kan je direct contact met ons opnemen via onze whatsapp klantenservice. Je kan je klacht ook per e-mail sturen naar info@leonardofashion.nl. Stuur, indien mogelijk, een foto mee van de klacht. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op je klacht en binnen één werkdag contact met je opnemen. Leonardofash zal altijd binnen maximaal 14 werkdagen je klacht/retour behandelen! Beloofd. 

Ik wil een product retouren en mijn geld terug krijgen. Is dit mogelijk?

Bij ons geniet je van 14 dagen omruilgarantie om je product om te ruilen in de juiste maat. Wij geven alleen geld terug in de vorm van shoptegoed. Dit tegoed is even hoog als de waarde van je bestelling en kan worden ingewisseld voor onze gehele collectie. 

Dit shoptegoed zal in de vorm van een couponcode naar je mail worden verstuurd en moet worden ingewisseld binnen 14 dagen.